Werkbegeleiding

shutterstock_300210824

Erve het Geurts biedt een plaats aan jongeren en volwassenen met een hulpvraag in de vorm van werkbegeleiding. Erve het Geurts is vanaf 2016 ook erkend leerbedrijf voor jongeren die de mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg volgen. Het Geurts werkt hiervoor samen met het ROC van Twente. Voor de werkbegeleiding van mensen die begeleid wonen bij bijvoorbeeld Aveleijn heeft het Geurts ook een samenwerkingsovereenkomst. We staan open voor de samenwerking met andere Twentse organisaties en zijn actief in de Twentse netwerken.

Erve het Geurts is een voormalig boerenerf, waar de meeste voorzieningen zoals de stallen, weides, fruitboomgaard en een moestuin nog aanwezig zijn. Het erf is in ontwikkeling en krijgt de komende jaren nog een aantal aanpassingen. Ook zijn er boerderijdieren zoals pony's, kippen, honden, katten en kalveren. Er vinden activiteiten plaats met een natuurlijk karakter, er is veel ambachtelijk en fysiek werk. Dit geeft structuur en een gericht doel.

Onze deelnemers kiezen samen met ons voor een goede invulling qua taken. De talenten en belangstelling van ieder mens zijn ons uitgangspunt. Wij bieden deskundige begeleiding om dit mogelijk te maken. Op het erf zijn volwassen deelnemers van alle leeftijden aanwezig; zo wordt er geleerd van elkaar. Ons motto is: gewoon doen! In alle opzichten. Kom langs, met familie of een andere begeleider om hierover door te praten.